kazalo

Kako deluje membranski kompresor

2023-12-05 13:27

Membranski kompresor je batni kompresor, ki temelji na izmeničnem gibanju membrane v jeklenki za stiskanje in transport plina. Diafragma je vpeta z dvema omejevalnima ploščama vzdolž njenega oboda in tvori valj. Membrano poganja hidravlični tlak, da se premika v valju, da se doseže stiskanje in transport plina.kompresor membranskega tipa ima značilnosti velikega kompresijskega razmerja, širokega razpona tlaka in dobrega tesnjenja.

Akompresor membranskega tipa je kombinacija dveh sistemov - hidravličnega oljnega sistema in plinsko kompresijskega sistema. Kovinska diafragmakompresor membranskega tipa popolnoma izolira oba dela



diaphragm compressor


Uvod v kompresijske sisteme plinov

Sistem za stiskanje plina je sestavljen iz treh plasti kovinskih diafragm. Notranji sloj posrka plin, ga stisne in transportira do zunanje membrane ter izpusti iz izhodnega ventila. Zahteva natančen nadzor in regulacijo ob upoštevanju dejavnikov, kot so temperatura, tlak, sestava plina itd. Zasnova in izdelava zahtevata visoko stopnjo specializiranega znanja in veščin, da se zagotovi varno in učinkovito delovanje.

 

G3V series diaphragm compressor


Uvod v sistem hidravličnega olja

Sistem hidravličnega olja vključuje ročično gred, bat in ojnico, ki jih poganja motor, ki ustvarja pritisk hidravličnega olja in potiska spodnjo membrano, da stisne plin in ga izpusti. Hidravlični sistem vključuje tudi kompenzacijsko oljno črpalko, protipovratni ventil in ventil za regulacijo tlaka, ki zagotavljajo, da je sistem hidravličnega olja med kompresijskim ciklom napolnjen s hidravličnim oljem. Med postopkom stiskanjamembranski kompresor, povratni ventil izolira hidravlično olje in kompenzacijsko oljno črpalko, da prepreči povratni tok hidravličnega olja. Hkrati ventil za regulacijo tlaka nadzoruje tlak hidravličnega olja, s čimer tvori tlak sistema hidravličnega olja.


diaphragm type compressor

 

NašMembranski kompresor serije G3V

Naš Membranski kompresor serije G3V je eden od kompresorjev, ki jih proizvajamo. Kompresorji različnih specifikacij lahko zadovoljijo potrebe različnih strank. Ti modeli in specifikacije so na voljo v širokem razponu, da ustrezajo različnim scenarijem uporabe in procesnim zahtevam, kot je naš Membranski kompresor serije G3V. Poleg tega nudimo tudi prilagojene storitve. Lahko prilagodimokompresor membranskega tipaki ustrezajo posebnim potrebam strank za izpolnjevanje njihovih posebnih aplikacijskih scenarijev in procesnih zahtev.


diaphragm compressor


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required