kazalo

Visokotemperaturno vrtljivo tesnilo z mehom HW606

2024-07-02 16:06

Visokotemperaturno vrtljivo tesnilo z mehom je mehansko tesnilo, zasnovano za zagotavljanje zanesljivega tesnjenja pri visokih temperaturah. Ta vrsta tesnila se običajno nadomesti s kovinskim mehom namesto tradicionalnih poldinamičnih drsnih elastomerov, s čimer se odpravi možnost, da bi mehansko tesnilo viselo in deluje bolje pri nekaterih visokotemperaturnih aplikacijah.

Tesnila s kovinskim mehom uporabljajo visokokakovostno tehnologijo izdelave, vrhunske materiale in tehnologijo varjenja robov, ta vrsta tesnila za uporabo pri visokih temperaturah vključuje:

Sprejetje naprednih postopkov nadzora kakovosti, vključno z 12 neodvisnimi validacijskimi pregledi in več kot 26 posameznimi pregledi proizvodnje.

Uporaba tehnologije natančnega varjenja z računalniškim numeričnim krmiljenjem (CNC) za zagotavljanje kakovosti varjenja in izvajanje treh preverjanj puščanja helija za preverjanje kakovosti postopka.

Toplotno obdelajte celoten sklop meha, da zmanjšate možnost okvare na spojih med sklopom meha in končnimi priključki.

Namen uravnoteženih kovinskih tesnil z mehom serije HW je zagotoviti odlično dolgoročno zanesljivost opreme in zmanjšati porabo energije. Ta tesnila so posebej primerna za korozivne in nekorozivne tekočine, vključno s tekočinami, ki lahko kristalizirajo ali koksirajo v atmosferskih pogojih. Serija HW popolnoma ustreza strogim zahtevam in ponuja enojne in dvojne konfiguracije tesnil.

Vse kovinske komponente serije HW so zasnovane tako, da prenesejo visoke temperature, ne da bi to vplivalo na zmogljivost, vključno s toplotno obdelanimi mehi iz AM350 ali zlitine 718, držali tesnilnih površin iz zlitine z nizko ekspanzijo ter kolesi in ohišji iz nerjavečega jekla 316.

HW606 je visokotemperaturna in proti koroziji odporna rotacijska komponenta valovite cevi, ki uporablja edinstveno tehnologijo in ima korozijsko odporne varjene kovinske mehove. Lahko je tudi v celoti izdelan iz materiala Inconel. Lahko zanesljivo tesni tekočine v težkih visokotemperaturnih korozivnih okoljih in zagotavlja odlično stabilnost tesnilne površine pri visokih temperaturah. To tesnilo iz vseh materialov Inconel je zelo primerno za aplikacije, ki vsebujejo organske kisline (naftenske kisline) in žveplove spojine, ki napadajo večino drugih zlitin pri visokih temperaturah.

Ta visokotemperaturna rotirajoča tesnila z mehom se pogosto uporabljajo v industrijskih aplikacijah, zlasti v črpalkah in rotacijski opremi za rokovanje z visokotemperaturnimi tekočinami, zaradi svoje odlične zmogljivosti in zanesljivosti.

welded metal bellows seal       high temperature metal bellows seal


Tesnilo gredi z mehom iz kovinskega meha z vrtljivo glavo in visokotemperaturnim pogonom

Temperatura:  -75℃425% u2103            Tlak:  2,0MPa (enoplastni)-6,9Mpa (dvojni sloj)       Hitrost:  ≤25m/s

 Enakovreden John Crane Type 606     Rotacijski obroč:  SiC/Carbon/TC

  Stacionarni obročSiC/TC     Sekundarno tesniloFleksibilni grafit     

  ● Kovinski meh :  AM350/Inconel 718   ● Drugi deli:  Carp42 ali PH17-4/316

Posebno visokotemperaturno kovinsko tesnilo z mehom lahko oblikujemo v skladu z zahtevami različnih strank.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required